29 ene 2007

SI JO TINGUÉS UNA ESCOMBRA...!

Dues noticies:

  • La lluita contra la corrupció va bloqueixar 3.000 milions d’ Euros i ha detingut a 600 persones en un any.
  • Antena 3 comença un programa per cercar fugitius de la justícia.

Potser el millor seria que entre tots passéssim l’escombra d’ una vegada abans de que la cerca de la justícia es converteixi en un "reality show", per vergonya d’ una societat democràtica que s’ aguanta per l’ esforç diari de milers de ciutadans honrats, que reben salaris de misèria.
L’ avarícia, es mala consellera i el depredador social i econòmic te l’ aparador públic a la seva disposició, per presentar-se com model de triomfador social fins que l’ enxampin, i així i tot encara "farà un duro" explicant la seva història. Ja se sap que l' important no es ser corrupte o delinqüent si no que t’ enxampin.
El que ja es per llençar-s’hi per un penya-segat, es que a sobre en quan els "trinquen" parlen de persecució i assetjament. Potser tenen raó, ja que hi ha molta gent amb "patent de corsari" que gaudeixen del millor reconeixement públic, es passegen pel carrer com si res i la seva relació es freqüentada per els prohoms mes importants de la pàtria. Jo proposo que els desemmascarem a tots, en un acte de ciutadania i de "fer dissabte". No sabeu prou el que ens podem estalviar. Mentrestant els diputats podríen fer una esmena en els reglaments de contractació pública, obligant a les emprestes ha passar els controls de supervisió de comportaments irregulars i corruptes. Algunes empreses europees i internacionals ho han començat a fer i aquest pot ser un valor impagable per redreçar la situació, Així quan algú ens expliqui que ha vist un palet, o una habitació plena de bitllets de "diner negre" sabrem que no durara gaire la seva impunitat.


Potser el millor seria anular els bitllets de 500 i qui vulgui reclamar que passi per les oficines d’ hisenda a fer-ho?.


De moment m' ofereix-ho ha rebre denúncies sobre aquesta matèria i traslladar-las a les autoritats competents.